Megjelentünk a Gentleman magazinban!

Tudta?

A negyedévente megjelenő magazin egyedülálló hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Férfi magazinok között a legmagasabb színvonalat képviselte. Ezért külön megtiszteltetés, hogy a 2013-as őszi kiadásában négy oldalas interjút tettek közzé rólunk.

A megjelenés nem csak reklámértéke miatt fontos számunkra, hanem mert a magazin értékrendjével abszolút tudunk azonosulni. Pósa Árpád főszerkesztő 2011-es szavait idézve:

„Mióta a Gentleman magazin főszerkesztője vagyok, sokkal többet foglalkoztat az a kérdés, hogy mitől válik a férfi úriemberré. Sokakkal beszélgettünk, időnként vitáztunk is erről. Most már, közel két esztendő után,akár egyetlen szóban is meg tudom fogalmazni a választ. A tisztelet. Ha jobban belegondolnak, láthatják, hogy világunkból ez hiányzik a legjobban. Az embertársaink, közöttük kiemelten a hölgyek, a munka, a teljesítmény, a környezetünk, a természet, a magántulajdon, a hagyományaink, a jövőnk, az életfelfogások, a világnézetek iránti tisztelet. Ha van tisztelet, van türelem, van megértés, van megbecsülés, vannak értékek, és létrejönnek újabb értékek.”

További érdekességek

Cipészek világbajnoksága

Ha egyedileg készíttetünk valamit, mindig fontos a hitelesség. Egy egyedi lábbeli készítésekor például nem elhanyagolandó tény, ha a cipész több alkalommal is a legjobbak között szerepelt a Cipészmesterek Világbajnokságain. Legutóbb rögtön 4 aranyéremmel tért haza.

Magyar Kézműves Remek

A „Magyar Kézműves Remek” elismerést olyan kézművesek kaphatják, akik munkájukban a legmagasabb szintű minőséget képviselik.

Az Óriáscipő

A Kozma Shoes elsimert cipészmestere, Kozma Romulus Tibor készítette el a világ legnagyobb, kézzel varrott bőrcipőjét, bekerülve ezzel a Rekordok Könyvébe.